Cada dia la millor llet fresca
La llet fresca del dia, la de sempre.

La llet fresca del dia, la de sempre.
Durant el procés de recollida, ens assegurem que la llet es troba a 4 oC de temperatura i les característiques de la nostra matèria primera són les millors. En arribar a la planta, analitzem cada cisterna a través de diversos processos de qualitat: Antibiòtics, aflatoxines, temperatura, punt crioscòpic, físic-químic i bacteriologia. Durant tot el procés, realitzem controls de qualitat exhaustius per assegurar-nos de l’excel·lència en la qualitat.
En l’actualitat, gaudim de les certificacions més exigents en matèria de seguretat i control alimentaris, sempre respectant l’entorn i el medi ambient. Tant és així que els mercats internacionals més exigents, ens autoritzen a exportar la nostra llet, sent una de les centrals pioneres en l’aprovació d’elaborar llet per a la Xina.
Aquest certificat garanteix que complim les mesures de qualitat i seguretat alimentàries, així com els controls de qualitat necessaris per poder exportar els nostres productes a tots els països del món amb els quals Espanya tingui relacions comercials.
Col·laborem amb estudis d’investigació junt amb la Universitat Autònoma de Barcelona i Hipra per millorar el benestar animal, la sostenibilitat ambiental i el procés de qualitat a la granja.
La llet es recepciona a diari a menys de 5 oC de temperatura, conservant així tota la frescor i naturalitat de la llet recent munyida. Per assegurar la qualitat, s’aplica un tractament tèrmic i de desnatament que garanteix l’homogeneïtat de la llet i la seva concentració en greix, d’aquesta manera els nostres clients poden escollir entre la llet sencera (3,5% de greix), semidesnatada (1,5% de greix) o desnatada (menys de 0,3% de greix).
La llet, ja normalitzada, segueix un tractament tèrmic anomenat uperització que permet mantenir les característiques naturals d’una manera 100% estèril durant al menys 3 mesos, permetent un emmagatzematge fàcil i garantint el seu consum amb total seguretat, amb el millor sabor, de sempre, de la llet.